No Limit No Limit Jet Insider            Charly No Limit
Hjelm for hang- og paraglidingVår mest populære hjelm! No Limit er en ny og moderne hjelm som jeg vil anbefale til de fleste piloter, både nyebegynnere og proffer. Den er basert på bestselgeren Insider og har den samme gode passform og beskyttelse. No Limit er naturligvis godkjent for luftsport etter CE EN 966. No Limit kan også benyttes med visir i polykarbonet, som gir mindre luftmotstand, er 100% UV-beskyttelse, antirefleks- og antiduggbehandlet. Visiret kan vippes opp eller fjernes helt. Klart eller brunfarget visir. Ved utviklingen av No Limit har Charly lagt vekt på å få et størst mulig synsfelt og samtidig gi den nødvendige beskyttelse av hodet. Skallet har forsterkninger av kevlarfiber forseglet i epoksy for maksimal styrke og holdbarhet i forhold til vekt.

No Limit:
- samme gode passform som Charly Insider
- stort synsfelt
- tilfredstiller CE-normen for flyhjelmer
- lav vekt, kun 650g

- gir god beskyttelse


Pris: 1800 NOK (uten visir)
Visir: 350 NOK
Hjelmpose: 50 NOK

Lagerføres i str L(60cm).

HELHJELM - FOR BEST BESKYTTELSE!

Charly No Limit Jet
Hjelm for hang- og paraglidingTilsvarende som No Limit, men uten hakebeskytelsen. Godkjent for luftsport etter CE EN 966. No Limit har kraftig kinnbeskytter som gir god beskyttelse til å være halvhjelm. No Limit Jet kan utstyres med visir som kan vippes opp eller fjernes helt.

Det trekkes ofte frem at halvhjelmer gir for dårlig beskytelse. En grunn er at mange halvhjelmer er svært lave og ligger kun som et skall oppå hodet. I tilegg til at sidebeskyttelsen da blir minimal vil hjelmen lett kunne skubbes av hodet ved ulykker. No Limit Jet er i mine øyne en hybrid-hjelm som en mellomting mellom helhjelm og ordinære halvhjelmer.


Vekt kun 650g

Pris: 1600
NOK
Visir: 350 NOK


Lagerføres i str L(60cm) og XL(62cm)

Charly Insider

Hjelm for hang- og paragliding

Klassikeren! Charly Insider hevdes å være verdens mest solgte hjelm til hang- og paragliding, og den er fremdeles svært populær. Hjelmen er bygd opp av skall av vinyl-ester med glass- og kevlarfiber. Brennlakkert overflate. Støtabsorberende materiale av EPS-skum. Grunnen til sin enorme popularitet er blant annet:

- god passform
- stort synsfelt
- tilfredstiller CE-normen for flyhjelmer
- god beskyttelse
- lav vekt, kun 650g

Lagerføres i str S (56), M (58cm)

Svært konkurransedyktig pris.

Pris: 1600,- NOK